جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۴ بهمن ۱۹, دوشنبه

کرم زعفرونى


کرم زعفرونى


.
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران 1/2 ق چ
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: 100 گرم
گلاب 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
آب سرد نصف ليوان

ژلاتين رو روى آب سرد بريزين و روى بخار آب بذارين تا ذوب بشه. شير و شکر و زعفرون رو توى قابلمه بريزين و روى حرارت بزارين تا بجوشه. بعدش خاموش کنين و گلاب و وانيل رو اضافه کنين و بعد هم ژلاتين آب شده رو. بذارين کنار تا خوبه خوبه خوب خنک بشه. بعدش خامه رو با چند قاشق از مايع خنک شده مخلوط کنين تا کمى رقيق بشه و بعد به کل کرم اضافه کنين تا راحت حل بشه. توى قالب بريزين 4-5 ساعت توى يخچال بذارين.
@Ashpaz20






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر