جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۴ آذر ۶, جمعه

ته چین گوشت به سبک گرمساری

 چي لازم دارم:
· گوشت تازه بره نيم کيلو
· برنج 6 پيمانه
· نمک و فلفل به ميزان لازم
· گرد ليمو 1 قاشق غذا خوري
· پياز متوسط 1 عدد
· کشمش 100گرم
· زعفران 1 قاشق غذا خوري براي تزيين
· روغن به ميزان لازم

چطوري درست کنم:
برنج را به مدت 2 ساعت در آب و نمک ميگذاريم تا خيس بخورد.
 سپس برنج را ميجوشانيم تا نيم پز شود.
گوشت را به صورت ورقه هاي نازک برش ميدهيم و فلفل و نمک و گرد ليمو را لا به لاي ورقه هاي گوشت ميريزيم و پياز را هم به صورت نگيني خورد ميکنيم و لابه لاي گوشت ميريزيم.
 کشمش را به مدت نيم ساعت خيس ميکنيم.
. ته قابلمه رابا روغن چرب ميکنيم و مقداري از برنج (4-5 کفگير)را در کف قابلمه ميريزيم و گوشتي که از قبل آماده کرديم (به صورت خام) روي برنج ميگذاريم و بقيه برنج را روي گوشت ها ميريزيم.گوشه اي از قابلمه کشمش ها را روي برنج ميريزيم تا همراه برنج دم بکشد.
. يک فنجان آب درون قابلمه برنج ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا بپزد.

   @Cookhinmykitchen   منبع‌

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر