جستجوی این وبلاگ

۱۳۸۹ دی ۱, چهارشنبه

تی تاپ

من این تی تاپ را در سایت مامان تینا پیدا کردم و قدم به قدم دستور ایشون را پیاده کردم،واقعا خوشمزه بود علاوه بر اینکه کلی‌ خاطره انگیز هم بود
مواد لازم :
آرد                                                ۳ لیوان معادل  ۴۸۰ گرم
تخم مرغ                                        ۸ عدد
روغن مایع                                      ۱ لیوان
شیر                                              ۱ لیوان
شکر                                             ۲ لیوان معادل ۴۵۰ گرم
بکینگ پودر                                     ۲ قاشق مربا خوری
رنده ی پوست پرتقال                        ۲ قاشق مرباخوری
مواد میانی :
پودر کاکائو                                     ۴ قاشق غذاخوری
شکر                                            نصف لیوان معادل ۱۱۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر و رنده ی پوست پرتقال ، اونقدر میزنیم تا کرم و کشدار بشه و بعد روغن رو اضافه کرده و مجددا میزنیم ، یکنواخت که شد ، شیر رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا یکدست بشن .
آرد و بکینگ پودر رو که قبلا الک کرده بودیم رو کم کم به موادمون اضافه کرده و هم میزنیم تا مایه ی یکدستی بوجود بیاد .
کف سینی فر ( سینی من در ابعاد ۴۰ × ۳۰ بود ) رو با کاغذ روغنی میپوشونیم .
مایه ی کیک رو تو سه ظرف یک اندازه میریزیم تا به ۳ قسمت تقسیم بشه . و مواد میانی رو هم به دو قسمت تقسیم میکنیم .
یک قسمت از مایه کیک رو کف سینی پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کرده بودیم ، قرار میدیم تا کمی بپزه .
بعد از فر خارج کرده و یک قسمت از مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کرده و به مدت ۵ دقیقه در طبقه ی زیر فر قرار میدهیم ( یا میتونین گریل رو روشن کنین ) البته باید مواظب باشین شکر نسوزه .
بعد سینی فر رو خارج کرده و یک قسمت دیگه از مایه کیک رو در سطح آن پخش میکنیم ، فقط باید مواظب باشیم که  شکر و کاکائو رو به هم نزنه و بعدش حرارت فر رو به ۱۴۰ رسونده و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا این لایه هم بپزه . و این کار رو برای قسمت دوم مایه ی میانی و بعدش برای قسمت سوم مایه ی کیک هم انجام میدیم .
در انتها کیک رو با خلال دندون و یا چنگال ، تست کنین . اگه چیزی بهشون نچسبید ، یعنی اینکه پخته . اگه روی کیک طلایی شده بود که هیچ ، اگه نشده بود ، چند دقیقه گریل رو روشن کنین تا روش هم طلایی بشه .
بعدش سینی رو از فر در بیارین ، کاغذ روغنی رو از کیک جدا کرده و اونو برش بزنین .با شکلات تزئين کنید .

۲ نظر:

  1. واااااااااااای خدای من اینو دیگه حتما میپزممرسی عاشق اینم من یادش بخیر مامانم همیشه برا تغذیه مدرسه ازینا میخرید

    پاسخحذف